Notícies de Vic

La campanya s'ha iniciat avui, repartint fulletons informatius sobre la figura del Virrei, explicant l'herència Borbònica que representa per a la ciutat i les atrocitats que va cometre com a Virrei a les colònies espanyoles de l'Amèrica del sud. En el pròxim ple d'abril la CUP presentarà una moció perquè se li retiri la distinció.
Nota de premsa: Després de diversa informació apareguda a mitjans digitals i xarxes socials en que es diu que la nova Marca Vic té el suport de totes les forces polítiques del consistori, ens veiem obligats a aclarir el nostre posicionament.
L'equip de govern no considera urgent l'ERO d'acomiadament de 100 treballadors i treballadores de Marçel Muñoz S.A.
Clica a continua llegint si vols veure l'InfoPle Desembre de la CUP Vic.
Com a conseqüència de la supressió de la subcontracta que ESFOSA té amb aquesta empresa, al voltant d’un centenar de llocs de treball directes o indirectes estan en perill, i amb això, tot el que suposa a les famílies afectades. A dia d’avui no existeix cap tipus de raó econòmica, ja sigui de vendes o de tresoreria, que pugui justificar cap acció de destrucció de llocs de treball com a aquesta. Ni amb la ruïnosa última reforma laboral a la mà, no es podria entendre ni admetre tal acció.
A instàncies de la CUP l'Ajuntament va fer campanya local d'informació sobre el 9-N. Clica a continua llegint si vols veure l'InfoPle Novembre de la CUP Vic
L’equip de govern aprova una rebaixa d’impostos als rics amb la pròrroga de les ordenances fiscals. Clica a continua llegint si vols veure l'InfoPle d'Octubre de la CUP Vic.
Aquest darrer dimecres 8 d'Octubre s'ha fet l'entrega de premis de la 3era edició del concurs de projectes Millorem Vic, el projecte guanyador ha estat “Horts Solidaris” de l'Associació Horts Solidaris de Vic. En aquesta edició s'hi han presentat fins a tres projectes molt diversos i amb molt de potencial en el camp social fet que demostra la bona salut del teixit associatiu de la ciutat.
Comunicat de la CUP Vic en referència a l’anunci de l’alcalde de Vic, Sr. Josep Maria Vila d’Abadal, d’abandonar parcialment les seves funcions i obligacions pròpies del seu càrrec. El titular és prou explícit, demanem dedicació o dimissió.
Un prec de la CUP demanant que es desestimi el projecte de la Pota Sud i victòria popular contra la Llei General de Telecomunicacions punts forts del Ple de Juny de 2014.
Davant la notícia apareguda avui a El 9 Nou corresponent a l’existència d’un estudi sobre la discriminació ètnica a Vic encarregat per l’Ajuntament al 2011, la CUP de Vic volem fer les següents consideracions:

Pàgines