La CUP presenta al ple d'aquest dilluns una moció de suport al cooperativisme.

La moció vol concretar el suport institucional que van donar tots els grups en el ple del mes passat.

En aquest pla també es votarà una moció sobre el pagament de l'IVA i l'IRPF a l'estat espanyol, presentada per CiU i ERC que és gairebé idèntica a la que l'alcalde es va negar a subscriure en el darrer ple perquè l'havia presentat la CUP.

Al ple que es celebrarà aquest dilluns 2 d'abril la CUP hi presenta una moció de suport al cooperativisme. En el ple passat, i subscrita per tots els grups presents al consistori, es va aprovar una moció instiucional de suport a les empreses cooperatives en l'any internacional de les cooperaties.

Aquella moció era una mostra de suport que no comprometia a res a l'Ajuntament. Amb aquesta proposta, la CUP vol que aquest suport es concreti en accions específiques que foentin, impulsin i difnguin el moviment cooperativista com una opció democràtica, justa i sostenible de creació d'empreses.

La CUP proposa vuit mesures en el sentit d’impulsar un pla de dinamització, de fomentar el cooperativisme en les tasques d’assessorament a l’emprenedoria que fa l’ajuntament, de donar visibilitat a aquest fenomen amb activitats culturals i educatives i d¡afavorir la contractació d’empreses cooperatives i d’economia social per part de l’ajuntament. Així mateix, proposa que s’estudiï la possibilitat de fer una fira cooperativista a la nostra ciutat.

D'altra banda, durant aquest cap de setmana i amb la intencó de socialitzar els privilegis dels regidors, la CUP ha lliurat als ciutadans que ho van demanar a través del correu electrònic les entrades al recinte firal del Mercat del Ram que els representantsde la formació a l'Ajuntament havien rebut.

Podeu llegir la moció clicant aquí.